Όροι Αποστολών – Επιστροφών


Το sportscorner.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.


   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

Οι αποστολές γίνονται με Γεν. Ταχυδρομική με 4 ευρώ χρέωση και δωρεάν για αγορές άνω των 70 ευρώ. Άλλος τρόπος μπορεί να γίνει δεκτός έπειτα από συνεννόηση.

 Σε ειδικές περιπτώσεις που αφορούν ογκώδη προιόντα ,ο τρόπος αποστολής και τα μεταφορικά μπορεί να αλλάξουν κατόπιν πάντα συνεννόησης!
   ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Επιστροφές χωρίς λόγο γίνονται δεκτές εντός 5 εργάσιμων  ημερών από την παραλαβή με ανάληψη των εξόδων μεταφοράς και επιστροφής από τον πελάτη.Εάν υπάρχει πρόβλημα στο προϊόν [ ελαττωματικό προιόν η λάθος κωδικός] το προϊόν μπορεί να επιστραφεί με έξοδα του πελάτη με όλα τα συνοδευτικά του (συσκευασία-καρτελάκια κλπ) και αφού διαπιστωθεί ότι όντως υπάρχει πρόβλημα ή έχει γίνει λάθος από το κατάστημά μας θα γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος και αποστολή δωρεάν ενώ θα αναλαμβάνει το κατάστημα και τα έξοδα επιστροφής που πλήρωσε ο πελάτης. Για αποφυγή παρεξηγήσεων καλό θα είναι να προηγείται τηλεφωνική η μέσω email συνεννόηση.

      ΑΛΛΑΓΕΣ: Είναι δυνατόν να γίνουν αλλαγές σε νούμερο η ακόμη και σχέδιο εφόσον υπάρχει στο κατάστημα, εντός διαστήματος 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης βαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής ,τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος και τυχόν διαφορά στην τιμή του νέου προϊόντος. Και σε αυτή την περίπτωση είναι σημαντικό να προηγείται επικοινωνία για καλύτερη συνεννόηση .Το www.sportscorner.gr είναι κατάστημα λιανικής πώλησης.